Naslovnica Obavijesti Najava promocije Leksikona odgojnih i obrazovnih znanosti

Najava promocije Leksikona odgojnih i obrazovnih znanosti

Podijeli objavu

U organizaciji Filozofskog fakulteta i Fakulteta prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održat će se promocija „Leksikona odgojnih i obrazovnih znanosti“ u srijedu, 6. prosinca 2017. godine, s početkom u 12.00 sati u amfiteatru Antun Branko Šimić na Filozofskom fakultetu. 

Prigodnim pozdravnim riječima obratit će se mons. dr. Ratko Perić, biskup mostarsko – duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko – mrkanski, prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru te dekan Fakulteta prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti prof. dr. Mario Vasilj. Nakon pozdravnih govora bit će održana izlaganja vezana uz sam Leksikon.

„Leksikon odgojnih i obrazovnih znanosti“ je prijevod talijanskoga djela Dizionario di scienze dell’educatione što ga je priredio Fakultet odgojnih znanosti Salezijanskog papinskog sveučilišta u Rimu a njegovo drugo, prošireno izdanje objavila je izdavačka kuća toga sveučilišta LAS – Roma. U izdanju Akademije odgojno – obrazovnih znanosti Hrvatske Leksikon je dostupan na hrvatskom jeziku, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu