Naslovnica CRNA KRONIKA Opljačkane dvije kuće u Međugorju: Uhićen 37-godišnjak iz Mostara

Opljačkane dvije kuće u Međugorju: Uhićen 37-godišnjak iz Mostara

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 6  prijava ( na području Mostara 1, na području Čitluka 2, na području Jablanice 2  i na području Čapljine 1).

Iz oblasti javnog reda i mira  registriran je jedan prekršaj i to na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirane  su tri  prometne nezgode i to na području Mostara 2 i na području Konjica 1 u kojima nije bilo ozljeđenih osoba.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

– 01.11.2017.godine u PS Čitluk obratio se V.B.(1987) iz Međugorja i prijavio da mu je izvršena provala u kuću. Tom prilikom otuđen je ručni sat te ključevi od kuće i vozila „Opel Zafira“. Upoznat Odjel krim. policije.

– 01.11.2017.godine u PS Čitluk obratio se Š.P.(1970) iz Međugorja i prijavio da je u kući njegovog oca zatečena osoba koja je izvršila provalu i koji im je uspio pobjeći.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije te operativnim radom došli su do određenih saznanja nakon čega je lišen slobode E.Dž.(1980) iz Mostara. Kod istog su pronađeni otuđeni predmeti. O svemu je upoznat tužitelj i Odjel krim. policije.

Podijeli objavu