Naslovnica GOSPODARSTVO Poznati dobitnici: Mobitel Željku Karačiću, tablet Ivanu Kolovratu, godišnja ulaznica Borisu...

  Poznati dobitnici: Mobitel Željku Karačiću, tablet Ivanu Kolovratu, godišnja ulaznica Borisu Juriću

  Podijeli objavu

  Željko Karačić iz Mostara dobitnik je prve nagrade, mobilnog uređaja  – Huawei P9 Lite D, u nagradnoj igri koju je HŠK „Zrinjski“, zajedno s partnerima, organizirao tijekom utakmice drugoga pretkola Lige prvaka između HŠK „Zrinjski“ i NK „Maribora“.

  Prvu nagradu osigurao je HT ERONET.

  Dodjela nagrada priređena je na prodajnom mjestu HT ERONET-a u Mepas Mallu.

  „Hvala od srca HT ERONET-u. Nisam vjerovao da sam baš ja dobitnik. Ovo je prvi put u životu da sam nešto osvojio u nagradnoj igri i to odmah – mobitel“ – kazao je Karačić kojemu je nagradu uručila Mirela Lasić iz Odjela za prodaju privatnim korisnicima HT ERONET-a.

  Drugu nagradu – tablet, osigurao je Unis Telekom d.d. Mostar, a nagradu je dobitniku – Ivanu Kolovratu, uručila voditeljica Marketinga Marina Prskalo-Hadžović.

  Treću nagradu – godišnju ulaznicu za utakmice „Zrinjskoga“, sretnom je dobitniku – Borisu Juriću, uručio mladi igrač „Zrinjskoga“ Marijan Ćavar.

  Podsjetimo, u nagradnoj igri tijekom utakmice između „Zrinjskoga“ i „Maribora“, mogli su sudjelovati svi oni koji su se spojili na Wi-Fi koji je osigurao HT ERONET i upisali svoje podatke u aplikaciju. Dobitnici su izvučeni slučajnim odabirom.

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu