Naslovnica CRNA KRONIKA MUP HNŽ: Otuđeni Golf II i Seat Toledo

MUP HNŽ: Otuđeni Golf II i Seat Toledo

Podijeli objavu

Tijekom 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 10 prijava (na području Mostara 6, na području Čapljine 2, na području Jablanice 1 i na području Konjica 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je 1 prekršaj i to na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 6 prometnih nezgoda; na području Mostara 5 i na području Čitluka 1. Jedna je osoba zadobila ozlijede neutvrđenog stupnja, jedna osoba lake tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

03.07.2017. godine u PU Mostar je prijavio S.N. iz Mostara da mu je tijekom noći od strane nn počinitelja otuđeno vozilo marke Golf II koje je bilo parkirano u ul. M. Tita. Poduzete sve potrebne mjere.

03.07.2017. godine u PU Mostar je prijavila K.P. iz Mostara da je dana 03.07.2017. godine, u vremenu od 00,20 do 08,15 sati od strane nn počinitelja otuđeno vozilo marke Seat Toledo, plave boje. Vozilo je bilo parkirano u ul. kralja Tomislava. Poduzete sve potrebne mjere.

03.07.2017. godine u PS Mostar Centar je prijavio D.B.da je nad njegovom suprugom, dok je čistila slastičarnicu Aldi u ul. KPK IV, pokušano razbojstvo od strane nn osobe uz prijetnju nožem. Patrola policije je u ul. K.Tomislava, ispred Ekonomske škole, zamijetila osobu koja odgovara opisu počinitelja. Radi se o D.O. (1981) koji je priznao navedno djelo, a kod istog je pronađen nož koji je izuzet. D.O. je lišen slobode, a o svemu je upoznata krim. policija, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu