Naslovnica CRNA KRONIKA Lopovi opet u akciji: Ukraden VW Golf IV

Lopovi opet u akciji: Ukraden VW Golf IV

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona, registrirano je 6 prijava (na području Mostara 2, na području Čitluka 2, na području Čapljine 1 i na području Konjica 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja, oba na području Mostara .

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano je 5  prometnih nezgoda; na području Mostara 3, na području Čitluka 1 i na području Čapljine 1. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a jedna osoba lake tjelesne ozljede.

Evidentirani događaji:

-28.06.2017.godine u PU Mostar obratio se M.M.(1991) iz Vinkovaca i prijavio da mu je od strane nn osobe tijekom noći otuđeno vozilo marke VW Golf IV dok se nalazilo parkirano u ul. A.I.Zovke. Upoznat Odjel krim. policije.

-28.06.2017.godine, u 12,45 sati, u ul. BNR u Mostaru dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali M.R.(1982) sa motociklom „Yamaha“ i I.V.(1981) kao pješak koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede. Na licu mjesta izvršen je očevid.

-28.06.2017.godine, tijekom dana , djelatnici policije MUP-a HNŽ/K su po Planu Uprave policije MUP-a HNŽ/K sproveli akciju pojačane kontrole prometa s akcentom na neregistrirana vozila, vožnju bez položenog vozačkog ispita i vožnju motocikla bez zaštitne kacige.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu