Naslovnica SPORT Mladi nogometaši HNK Brotnjo osvojili 3. mjesto na 5. Ljetnom kupu u...

Mladi nogometaši HNK Brotnjo osvojili 3. mjesto na 5. Ljetnom kupu u Sarajevu

Podijeli objavu

Mladi nogometaši HNK Brotnjo, igrači rođeni 2006. godine, osvojili su treće mjesto na 5. Ljetnom kupu, međunarodnom turnir za mlade nogometaše koji je odigran od  22.-25.6.2017. godine u Sarajevu.

Igrači trenera Tomislava Pavlovića zabilježili su pobjede natječući se na turnir sve do polufinala u kojem ih je pobijedio Omladinac iz Vranjića 2:1. Nakon poraza u polufinala, u utakmici za 3. mjesto nogometaši HNK Brotnjo svladali su Mlade nade – Sarajevo 3:0. A uz osvojeno 3. mjesto HNK Brotnjo može se pohvaliti i priznanjem za najboljeg strijelaca koje je s 10 postignutih pogodaka osvojio Adrijan Perić.

Naslov prvaka u dijelu turnira za 2006. godište osvojio je Orkan – Dugi Rat, a budući da je turnir igran u pet starosnih kategorija naslove prvaka također su osvojili: Omladinac – Vranjić (2005. godište), Mlade nade Sarajevo (2007. godište), Famos (2008. godište) i Zrinjski Mostar (2009. godište).

U HNK Brotnjo zadovoljni su nastupom svojih mladih igrača na međunarodnom turniru u Sarajevu. Utakmice su igrane na pomoćnom terenu stadiona Koševo i mladi igrači su imali odlične uvjete za igru kao i smještaj tijekom turnira.

IZVORCitluk.ba
Podijeli objavu