Naslovnica POLITIKA Lijanović: Kad ja pobijedim sljedeće godine HDZ BiH će se raspasti

Lijanović: Kad ja pobijedim sljedeće godine HDZ BiH će se raspasti

Podijeli objavu
Jerko Ivanković Lijanović

Kandidat za člana Predsjedništva BiH slijedeće godine bit će Jerko Ivanković Lijanović, koji je već sada siguran u pobjedu, a poručuje kako će se njegovom pobjedom HDZ raspasti.

”Posljednje izjave predsjednika FBiH Marinka Čavare i člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića jasno pokazuju znakove nervoze i svjesnosti da na Općim izborima 2018. godine gube poziciju člana Predsjedništva BiH, a i izvršnu vlast u BiH i FBiH. Vrlo dobro su svjesni činjenice da stanovnici u FBiH na Općim izborima 2018. godine u konkurenciji sa mnom neće ponovo izabrati Dragana Čovića za budućeg člana Predsjedništva BiH te oni stoga već sada pokušavaju najavom raspada i podjela zastrašiti stanovnike FBiH kako bi ih zaustavili od već jasno najavljenih promjena”, kazao je Lijanović, prenosi Klix.ba

Poručuje da ne treba podleći pritisku i huškačkoj retorici HDZ BiH.

“Zašto? Zato jer u FBiH ima dva milijuna stanovnika s pravom glasa, dva milijuna birača koji će na Općim izborima 2018. odlučiti o onima koji će ih predstavljati u skupštinama, parlamentima, Predsjedništvu BiH. Ta dva milijuna birača će odlučiti ko će biti na vlasti nakon Općim izborima 2018. godine, a ne HDZ BiH. Uvjeravam vas da jedino što se može u BiH raspasti nakon Općih izbora 2018. godine jeste HDZ BiH ako nastavi sa ovako lošom ekonomskom i socijalnom politikom protiv stabilnosti, oporavka i boljitka svih stanovnika i naroda u BiH'”, poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH na Općim izborima 2018. godine Jerko Ivanković Lijanović.