Naslovnica DRUŠTVO SUBOTA 10/06 – Veliko otvorenje Bumerang Lounge bara

SUBOTA 10/06 – Veliko otvorenje Bumerang Lounge bara

Podijeli objavu

Od ovoga vikenda Čitluk, a i cijela Hercegovina te bliža regija bogatija je za mjesto koje se u velikome razlikuje od ostalih ugostiteljskih objekata na ovim prostorima. Naime, otvoren je caffe • Lounge • Bar Bumerang

Lounge bar Bumerang se pobrinuo da svaki gost u svakome trenutku dana dobije upravo ono što želi, a to je zadovoljstvo ponuđenim. Jutarnja kava više nije obična kava koju ćemo popiti u 15 minuta i brzim hodom otići na svoje poslove. Kod nas imate priliku među prvima uživati u odličnome okusu jubilarne Franck Stretto kave.

Dnevni i popodnevni trenutak isto tako ne može proći bez nekih od naših slastica na koje smo posebno ponosni.. Preko 30 vrsta slanih i slatkih palačinka, slow finger food, poseban izbor najukusnijih sendivča su naš najveći adut iz dnevne ponude.

Veliki dio pozornosti koji se tiče ponude  posvećen je ljubiteljima vina i piva. Vinska karta svakoga Vam dana nudi preko 30 vrhunskih i visoko kvalitetnih vina koje imate priliku tokom cijeloga dana kušati u ugodnom interijeru Bumerang • lounge • bar-a.

Pivska karta nema ništa skromniju ponudu, imate priliku uživati u najpopularnijim svijetskim brendovima koji se tiču piva općenito, kako točenih piva do piva iz staklenih ambalaža. Uz dobro vino i pivo ide i ukusan  zalogaj. Tu su i posebno prilagođena jela u kategoriji fingerfood.

Svakim danom očekuju vas tematski party, Wine & Dine večeri. Beer night, lagane svirke, a od 19:00h možete uživati u koktelima uz ritmove resident DJa.

Osim caffe-lounge bara u  kasnim noćnim satima pretvaramo se u dobro poznati noćni klub Bumerang

Srijeda večer je rezervirana za regionalno najpoznatiji cocktail party,dok vas svake subote očekuju nastupi poznatih  pjevača.

Bumerang Lounge Bar-mjesto novih okusa 🙂

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu