Naslovnica ZANIMLJIVOSTI VIDEO Pogledajte spot za novu pjesmu “I ja sam čovjek” Mate Bulića...

  VIDEO Pogledajte spot za novu pjesmu “I ja sam čovjek” Mate Bulića u kojem glumi zanosna Širokobriježanka

  Podijeli objavu

  “I ja sam čovjek” naslov je nove pjesme s kojom Mate Bulić najavljuje rad na novom albumu. Za spomenutu pjesmu poznati glazbenik snimio je videospot u režiji Sandre Mihaljević. Snimalo se na nekoliko lokacija u Zagrebu, a uloga Matine žene iz snova pripala je glumici, Širokobriježanki Marijani Mikulić.

  “Mate i ja imamo nekoliko zajedničkih prijatelja, ali nismo se do sad poznavali. No kad me je osobno pozvao na telefon i ponudio ulogu, nisam ga mogla odbiti”, rekla je glumica, prenosi CroRec.hr.

  Naime, radnja spota “I ja sam čovjek” govori o ljubavi obožavatelja prema njegovoj omiljenoj pjevačici. On odlazi na njezine koncerte, šalje joj cvijeće, ali ju nikad nema prilike upoznati. Hoće li se to dogoditi saznat će se na kraju spota.
  “Po prvi put sam radio s novom ekipom i osjećao sam se jako ugodno. Marijana je inače omiljena glumica cijele moje obitelji, pa smo svi bili sretni kad je pristala glumiti u spotu. Snimanje spota ostat će mi u lijepom sjećanju, jer sam snimao u posebnom okruženju okružen prijateljima”, rekao je Mate u čijem se spotu pojavljuju i njegovi suradnici – basist Krešimir Kaštelan, harmonikaš Miroslav Navračić te Bulićev autor i producent Branimir Mihaljević, iz čije radionice dolazi i ova pjesma.

  Novi singl “I ja sam čovjek” uvertira je novog Matinog albuma, među kojima će se kao autor pojaviti i njegov dugogodišnji suradnik, Marko Perković Thompson.

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu