Naslovnica CRKVA VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela”

VIDEO Pogledajte novo izdanje emisije “Kerigma – Vjera i djela”

Podijeli objavu

U novoj emisiji ”Kerigma – Vjera i djela” koja se emitira u programima Naše TV, Laudato TV i Vinkovačke TV, a koju uređuje i vodi Dragan Soldo, pogledajte ovotjedno razmatranje stalnoga suradnika fra Marija Knezovića koji govori i značenju svetkovine Duhova, što znači kada apostoli otpuštaju grijehe.

Bili smo u Haljinjićima kod Kaknja u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije, gdje je obavljen blagoslov nove crkve uz veliku radost vjernika.

Bosna i Hercegovina je postala dio Europskog vinskog viteškog reda. Po prvi put u mostarskoj Katedrali održana je svečanost promocije novih pripravnika, ali i promaknuća u viši viteški stupanj.

U povodu 120. godišnjice smrti Sluge Božjega Petra Barbarića u Ljubuškom je predstavljena ilustrirana biografija “Divan mladić Petar Barbarić”.

Mostar je nedavno bio domaćin Završnice turnira Katoličke malonogometne lige Crkve u Hrvata. Emisiju ”Kerigma – Vjera i djela” pogledajte nedjeljom u 13 sati u programu Naše TV (repriza ponedjeljkom u 13 i 45 sati), Laudato TV nedjeljom u 14 i 30 sati (repriza ponedjeljom u 10 i 30), te Vinkovačke TV nedjeljom u 15 sati.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu