Naslovnica POLITIKA Sastanak u Stocu: Uložiti dodatne napore kako bi se donijeli što kvalitetniji...

Sastanak u Stocu: Uložiti dodatne napore kako bi se donijeli što kvalitetniji zakoni na zadovoljstvo svih razina vlasti

Podijeli objavu

Jučer je u Stocu na poziv predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića održani sastanci s gradonačelnicima i načelnicima općina, te predstavnicima izvršnih i zakonodavnih vlasti.

Na samom početku sve okupljene pozdravio je domaćin, načelnik općine Stolac Stjepan Bošković, koji se osvrnuo na trenutnu situaciju u općini Stolac.

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović pozdravio je sve okupljene i zahvalio domaćinu na organizaciji sastanka.

Načelnici su na održanom sastanku iznijeli stanje u općinama iz kojih dolaze, a posebno se raspravljalo o cestama koje su važne za općine i Federaciju BiH u cijelosti. Razgovaralo se i o budućoj brzoj cesti Stolac – Neum koja bi se prema svim najavama trebala ubrzo početi graditi.

U drugom djelu sastanka razgovaralo se o zakonima koji su trenutno u proceduri na razini Federacije a od značaja su za niže razine, posebno o Nacrtu zakona o doprinosima i Zakonu o porezu na dohodak.

Zaključeno je kako će ministarstva F BiH u suradnji jedinica lokalne samouprave i županija, uložiti dodatni napor s ciljem donošenja što kvalitetnijih zakona na zadovoljstvo svih razina vlasti u F BiH ali i privatnog sektora.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu