Naslovnica SPORT Cardio tenis: TK Međugorje pokrenuo besplatnu školu tenisa za odrasle

Cardio tenis: TK Međugorje pokrenuo besplatnu školu tenisa za odrasle

Podijeli objavu

Tenis klub Međugorje pokrenuo je projekt pod nazivom Cardio tenis koji za cilj ima razvoj amaterskog tenisa, afirmaciju novih članova i popularizaciju tenisa općenito.

Cardio tenis je kombinacija fitnesa i tenisa, gdje su igrači uz glazbu i zabavu  tjelesno aktivni, uče i razvijaju  svoje tenisačke sposobnosti  te troše veliki broj kalorija. Za jedan sat ovakvog zanimljivog treninga moguće je potrošiti od 600 do 1000 kalorija.

Prvi semestar „Cardio tenisa“ namijenjen je za ženski dio publike jer u Tenis klubu Međugorje žele potaknuti upravo žene da se uključe u sportske aktivnosti. Klub je osigurao opremu potrebnu za treninge za sve zainteresirane, a semestar je besplatan. Cardio tenis treninzi održavat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom u 19.00 sati na tenis terenima TK Međugorje u Sport centru Međugorje.

Iako je tenis za muškarce amatere već  vrlo dobro razvijen, Tenis klub Međugorje će u rujnu i za muškarce organizirati ovakav semestar.

Zainteresirani sve dodatne informacije mogu dobiti na broj tel. 063/415-074 ili na facebook stranici Tenis kluba Međugorje.

IZVORCitluk.ba
Podijeli objavu