Naslovnica GOSPODARSTVO Veliki uspjeh vinarije Hercegovina Produkt: Zlatna medalja za Charismu Blatina 2015 na...

  Veliki uspjeh vinarije Hercegovina Produkt: Zlatna medalja za Charismu Blatina 2015 na ovogodišnjem Decanteru 2017.

  Podijeli objavu

  Na ovogodišnjem Decanter World Wine Awards ocjenjivanju u Londonu vinarija Hercegovina Produkt osvojila je čak 3 medalje, među kojima je svakako najznačajnija zlatna medalja za vino „Charisma Blatina 2015“ sa visokih 95 bodova, objavljeno je na facebook stranici Hercegovina Produkta.

  Charisma Blatina 2015. u izrazito jakoj konkurenciji je prepoznata kao vrhunsko suho vino iznimnog okusa, teksture, boje i mirisa čime se zasluženo vinulo u društvo najcjenjenijih svjetskih vina. Ovo značajno priznanje predstavlja izniman uspjeh vinarije Hercegovina Produkt koja je uspjela u nakani da Blatinu hercegovačku autohtonu sortu mostarskog vinogorja smjesti u sami vrh najcjenjenih sorti za proizvodnju vrhunskih vina.

  Uz Charismu Blatina 2015. koja je osvojila zlatnu medalju sa visokih 95 bodova, Žilavka Zlatna Dolina osvojila je srebrenu medalju sa osvojenih 90 bodova te Charisma Žilavka 2016 brončanu medalju sa 88 osvojenih bodova.

  Posebno smo ponosni što su nagrade osvojile naše autohtone sorte Blatina i Žilavka i ovaj veliki uspjeh vinarije Hercegovina Produkt je veliki doprinos i izgradnji imidža vrhunske kvalitete autohtonih hercegovačkih vina Žilavke i Blatine i brandiranju Bosne i Hercegovine kao vinske zemlje. Naši potrošači se sami mogu uvjeriti u vrhunsku kvalitetu ovih vina jer se nagrađena vina već nalaze u restoranima i maloprodajnim objektima diljem BiH.

   

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu