Naslovnica SPORT VIDEO Novinar isprovocirao Baku Sliškovića, ovaj mu nije ostao dužan: Ajde bola...

VIDEO Novinar isprovocirao Baku Sliškovića, ovaj mu nije ostao dužan: Ajde bola šuti, nemoj se petljat đe ti nije mjesto…

Podijeli objavu

Rasprave oko jedanaesterca koji je dosuđen u korist Zrinjskog na utakmici s Radnikom ne prestaju, a sada se pojavila i snimka sa press konferencije nakon utakmice.

Na presici se trener Zrinjskog Baka Slišković sukobio s jednim novinarom kojem je zbog pitanja o spornom penalu ljutito poručio da nije objektivan. “Znate reći:’Izmislio penal’, a ne znate reći: ‘Što je dao crveni karton?”. Pogledaj situaciju kod crvenog kartona. Zašto to ne pogledaš? Drugačije bi bilo da smo igrali sa 11 igrača na 35 minuta do kraja. Zašto ste neobjektivni? Govorite jednu stranu, a nećete da kažete drugu stranu”, kazao je ljutiti Slišković, a nakon nekoliko britkih replika novinara, koji nije odustajao, pale su i teške riječi, pa čak i prijetnje, piše Index.hr.

U posljednjem kolu 28. svibnja Zrinjski dočekuje Slobodu, Željezničar kod kuće čeka Radnik, a Sarajevo gostuje kod Krupe. Sve ovisi od momčadi iz Mostara, a njen kiks čekat će rivali iz Sarajeva.

IZVORVecernji.ba
Podijeli objavu