Naslovnica SPORT Brotnjak Ivan Martinac s Hrvatskom karate reprezentacijom na Europskom seniorskom prvenstvu u...

Brotnjak Ivan Martinac s Hrvatskom karate reprezentacijom na Europskom seniorskom prvenstvu u Turskoj

Podijeli objavu

Od sutra pa do nedjelje 7. svibnja u Turskom gradu Kocaeli održava se seniorsko prvenstvo Europe u karateu na kojemu će okosnicu Hrvatske karate reprezentacije činiti tri Hercegovca, članovi Karate Akademije Hercegovina – Zagreb i to Anđelo Kvesić, Ivan Kvesić te naš Brotnjak Ivan Martinac.

Anđelo Kvesić je brončani sa Svjetskog prvenstva iz Linza te brončani iz Dubaija s Premier lige, a  nastupiti će u  teškoj kategoriji iznad 84 kg, te u ekipnom djelu.

Ivan Kvesić je zlatni iz Dubaija s Premier lige nastupiti će u poluteškoj kategoriji do 84 kg. Te u ekipnom dijelu.

Naš Brotnjak Ivan Martinac nastupiti će u ekipnom dijelu natjecanja.

Njihov trener  Danijel Vučić uoči Europskog prvenstva: Mogu s pravom reći kako momci nisu nikada spremniji otišli na ovako veliko natjecanje.

Izvrsno smo tempirali formu, što je se pokazalo i kroz pripremna natjecanja, osim pojedinačnog dijela njih trojica su okosnice i u ekipnom dijelu natjecanja te u proteklom periodu niti jednoga meča nisu izgubili.

Vrlo su motivirani i naravno najvažnije bez povreda te sa pravom i uza svo njihovo iskustvo  ja osobno a i cijeli klub očekujemo najmanje  jednu medalju s ovog prvenstva.

Eliminacije pojedinačno su u četvrtak , ekipno eliminacije petak, a finala uživo  i borbe za medalju subota 12.00-13.00  i u 21.30  te nedjelja u 12.00 sati, a sve će se moći pratiti na Sportskoj televiziji, priopćeno je iz Karate Akademije Hercegovina Zagreb.