Naslovnica GOSPODARSTVO Danas proglašenje najljepše marke Hrvatske pošte Mostar u 2016. i izvlačenje dobitnika...

  Danas proglašenje najljepše marke Hrvatske pošte Mostar u 2016. i izvlačenje dobitnika nagrada u nagradnoj igri „Izbor najljepše marke HP Mostar 2016.“

  Podijeli objavu

  Svečanost proglašenja najljepše marke Hrvatske pošte Mostar izdane u 2016. godini održat će se u četvrtak, 4. svibnja 2017., s početkom u 11 sati u Glavnoj pošti Mostar (šalter sala), Tvrtka Miloša b.b., Mostar.

  Nakon proglašenja najljepše marke bit će izvučeni dobitnici nagrada koji su sudjelovali u nagradnoj igri „Izbor najljepše marke HP Mostar 2016.“. Prva nagrada, sponzor turistička agencija G-tour Međugorje, je putovanje u Dubrovnik za dvije osobe. Druga nagrada je boravak u Eco-selu Grabovici za dvije osobe sponzora Eco-sela Grabovica. Osim dvije glavne nagrade bit će izvučeno još osam dobitnika vrijednih nagrada koje priprema Hrvatska pošta Mostar.

  U Hrvatskoj pošti Mostar do sada je izdano više od 440 poštanskih maraka različite tematike na kojima su zabilježene razne svjetske i domaće obljetnice, kulturni i povijesni događaji, blagdani, ljepote mitova, biljnoga i životinjskoga svijeta te mnoge druge teme. Najljepša marka birala se između 20 poštanskih maraka izdanih u 2016. godini, a o najljepšoj odlučili su glasovi pristigli na glasačkim listićima u HP Mostar.

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu