Naslovnica POLITIKA Jadni su i kukavni Bošnjaci kad ih kabadahija Kaplan posjećuje: Izaslanstvo bošnjačkih...

Jadni su i kukavni Bošnjaci kad ih kabadahija Kaplan posjećuje: Izaslanstvo bošnjačkih političara posjetilo zajednicu svoga naroda u Ljubuškom

Podijeli objavu
Foto: Ljubusaci.com

Čovjek koji je 2. listopada prošle godine prekinuo izborni proces u Stocu te građanima te općine ukrao izbore, danas kao zastupnik u zastupničkom Domu Parlamenta FBiH uživa sva prava i privilegije, a od svoje centrale u Sarajevu, zaštićen je poput polarnog medvjeda.

Njegovo ime je Salmir Kaplan. On je jučer bio dio parlamentanog izaslanstva koje je posjetilo Bošnjake u Ljubuškom.

Foto: Ljubusaci.com

Kako prenosi portal Ljubusaci.com jučer je visoko izaslanstvo političara iz Hercegovine, koji obnašaju različite dužnosti na svim razinama vlasti posjetilo Ljubuški.

Izaslanstvo je predvodio Predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Edin Mušić s kolegama iz državnog, federalnog i iz županijskih parlamenata.

Tu su bile i kolege koje vrše značajne funkcije u ministarstvima i različitim odborima javnih poduzeća.
Cilj posjete je bio obilazak bošnjačke zajednice koja obitava u Ljubuškom i upoznavanje s trenutačnom problematikom i mogućnostima da se pomognu procesi, koji će unaprijediti kvalitetu života i opstanak zajednice.

Izaslanstvo je po protokolu dočekano u Domu kulture-Kireathani (Čitaonici) nekadašnjoj Fejzinoj kafani,koja je upravo rezultat dosadašnje suradnje s članovima ovog izaslanstva.

Taj proces je počeo prije 12 godina kad je upravo gosp. Edin Mušić bio ministar za izbjeglice i raseljene osobe FBiH i kad je u tom svojstvu obilazio Ljubuški kraj i pokazao veliko zanimanje da pomogne održivom povratku.

Toj aktivnosti je odmah u startu pomogao i sam načelnik općine Ljubuški gosp. Nevenko Barbarić u onom segmentu kojem je mogao pomoći.

Ovaj objekt je danas na najbolji način koristio svojoj svrsi za sta je između ostaloga i građen.

Nakon prijema,  dio izaslanstva je sa svojim domaćinima, posjetio ljubuškog načelnika gosp. Barbarića, a sastanku su se vrlo korektno prokomentirale postojeće aktualne teme i ostale teme koje se tiču života Bošnjaka i mogućnosti da se one unaprijede.

Foto: Ljubusaci.com

Kako na kraju zaključuje portal Ljubusaci.com osjetila se jedna pozitivna energija kod svih aktera spomenutih susreta. Posebno je značajna posjeta načelniku općine Ljubuški ,gdje je se osjetila jedna zajednička energija za unaprijeđenije postojećih odnosa i želja svih da podrže takve procese.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu