Naslovnica GOSPODARSTVO Vlada HNŽ: 750 tisuća KM za poticaje u poljoprivredi

  Vlada HNŽ: 750 tisuća KM za poticaje u poljoprivredi

  Podijeli objavu
  Foto: Brošura DBG 2016

  Vlada Hercegovačko-neretvanske županije je na 44. sjednici održanoj 23. ožujka 2017. godine donijela Odluku o usvajanju Programa utroška novčanih sredstava za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji s kriterijima raspodjele sredstava poticaja za poljoprivredu.

  Također usvojen je Program utroška novčanih sredstava za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji s kriterijima raspodjele sredstava utvrđenih Proračunom HNŽ za 2017.

  Također, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ donijelo je  Naputak o načinu i uvjetima za ostvarenje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji za 2017. godinu.

  Naputkom su utvrđeni opći i posebni uvjeti za ostvarenje županijske novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji, postupak i rokovi za ostvarenje novčane potpore, kao i potrebita dokumentacija i obrasci.

  Odluku, Program i Naputak o načinu i uvjetima za ostvarenje potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambeno-prerađivačkoj proizvodnji za 2017. godinu možete pogledati u priloženim dokumentima.

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu