Naslovnica CRKVA Duhovni koncert u Međugorju: „Božja pobjeda“ i „Srce Isusovo“ organizirali večer slavljenja

Duhovni koncert u Međugorju: „Božja pobjeda“ i „Srce Isusovo“ organizirali večer slavljenja

Podijeli objavu
Foto: Medjugorje.hr

 U sklopu Susreta zajednica, skupina, domova molitve i udruga povezanih u koordinaciju Obnove u Duhu Svetome Hrvatske, molitvene zajednice  „Božja pobjeda“ i „Srce Isusovo“ u Međugorju su u subotu 22. travnja, nakon večernje svete mise koju je predslavio don Damir Stojić, održali jednosatno molitveno i glazbeno slavlje.

Između ostalih nastupili su i Alan Hržica, te Marija Husar. Bila je to ujedno i proslava 50 godina katoličke karizmatske obnove u Hrvatskoj i svijetu, a koncert je prenosila i Radiopostaja „Mir“ Međugorje.

Naime, molitvena zajednica „Srce Isusovo“ svakog utorka na Kamenitim Vratima u Zagrebu okuplja preko 500 mladih iz cijele Hrvatske, koji pjesmom, molitvom i konkretnim djelovanjem žele donijeti nešto pozitivno svom gradu i zemlji.

Zajednica je, pak, mladih „Božja pobjeda“ osnovana 2007. godine u crkvi sv. Mati Slobode na Jarunu. Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Foto: Medjugorje.hr

 

IZVORMedjugorje.hr
Podijeli objavu