Naslovnica DRUŠTVO Cijela BiH priča o krizi, a za „praznik rada“ se putuje od...

Cijela BiH priča o krizi, a za „praznik rada“ se putuje od Praga, preko Jadrana, Instanbula i Dubaija pa sve do Tajlanda!

Podijeli objavu

Prvi svibanj ove godine pada u ponedjeljak i mnogi stanovnici BiH će produženi vikend iskoristiti za manji godišnji odmor.

Prvosvibanjski aranžmani u turističkim agencijama su uglavnom rasprodati, a pojedini bh. građani Praznik rada dočekat će na egzotičnim destinacijama.

Iz jedne od vodećih agencija za Klix.ba su rekli kako je ove godine prvosvibanjski hit krstarenje Mediteranom. Građani koji odluče provesti praznike na brodu MSC Orchestra obići će Veronu, Genovu, Cannes, Palma de Mallorcu, Barcelonu, Korziku, Rim, Cinque Terre, Milano i Veneciju. Ovaj aranžman je rasprodat.

Hit su i destinacije do kojih se putuje avionom – Dubai i Istanbul koji su rasprodati.

“Kada su u pitanju europske destinacije koje radimo autobusom ostalo je još malo mjesta. Radimo Budimpeštu, Gardaland, Legoland, Prag, Rim, Toskanu i Zaostrog”, kazala je voditeljica jedne sarajevske putničke agencije.

Druge agencije ove godine u prvosvibanjskoj ponudi imaju najveći broj destinacija do sada. Zrakoplovne destinacije su hit, te su rasprodati aranžmani za Maltu, Siciliju i Istanbul, dok je za Dubai ostalo nekoliko mjesta.

Kada je riječ o aranžmanima autobusima, najpopularnije destinacije su Milano, Prag i Venecija, a u ponudi imaju i Beograd, Istanbul, Veronu, Ohrid, Prag, Rim, Toskanu, Veneciju i Beč.

“Pravimo i svibanjsko putovanje za mlade – party putovanje s mnogobrojnim DJ-evima u grčkoj Kalitei. Riječ je o putovanju regionalnog karaktera u kojem sudjeluju i mladi iz Srbije, Makedonije, Bugarske itd. Imamo veliki broj prijavljenih”, rekao je voditelj jedne od agencija.

Pojedini klijenti 1. svibanj će provesti u Maroku ili na Tajlandu, što su hit destinacije jedne od agencija. U ponudi imaju više od 20 destinacija.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu