Naslovnica GOSPODARSTVO HT ERONET NAJAVIO NOVE USLUGE – Cloud Backup i CloudDRaaS

  HT ERONET NAJAVIO NOVE USLUGE – Cloud Backup i CloudDRaaS

  Podijeli objavu

  Trećega dana NetWork7 konferencije u NeumuHT ERONET je službeno najavio i dvije nove usluge u okviru ICT portfolia – u dijelu migracije infrastrukture i rješenja uCloudte poboljšanja sigurnosti okruženja.

  Riječ je o uslugama Cloud Backup i CloudDisasterRecovery (CloudDRaaS), koje HT ERONET predstavlja zajedno s tehnološkim partnerom Veeam Software-om, jednim od lidera na tržištu.

  Nove usluge tijekom prezentacije koja jebila iznimno dobro posjećena, predstavili su Tomislav Loparić iz Veeam Software-a i Danko Banović iz HT ERONET-a.

  U okviru usluge Cloud Backup, korisnicima je omogućena jednostavna i automatizirana pohrana sigurnosnih kopija podataka u podatkovni centar HT ERONET-a.
  Usluga se oslanja na VeeamSoftware tehnologiju, a istodobno koristi sve pogodnosti smještaja podataka u HT ERONET-ovu podatkovnom centru.

  Usluga CloudDRaaS korisnicima omogućava replikaciju svojih virtualnih računala u podatkovni centar HT ERONET-a.

  U slučaju potrebe ili problema, na produkcijskom okruženju kod korisnika, korisnik može lako i brzo oporaviti virtualna računala iz replika, ili prebaciti poslovanje na replicirana računala u HT ERONET podatkovnom centru, koji, svojim infrastrukturnim svojstvima, osigurava visoke performanse zajamčenog pristupa usluzi.

  Nakon službenog predstavljanja dvije nove usluge u okviru HT ERONET-ova ICT porfolia, izvučen je i dobitnikiPhone-a 7 Plus, u nagradnom kvizu koji je organizirao HT ERONET za sve sudionike prezentacije.

  Najsretniji je bio Faruk Alibašić, a dar mu je uručio direktor Sektora za marketing i veleprodaju HT ERONET-a Toni Zlomislić, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije.

   

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu