Naslovnica Obavijesti Ulaznice za humanitarni nogometno-glazbeni spektakl u prodaji u Općini Čitluk

Ulaznice za humanitarni nogometno-glazbeni spektakl u prodaji u Općini Čitluk

Podijeli objavu

Studenski dom i pučka kuhinja u izgradnji „Dompes“ (Kuća kruha i duha) iz Mostara organizira veliki humanitarni nogometno-glazbeni spektakl između Humanih zvijezda Hrvatske i izabrane vrste Dompesa 20. travnja 2017. na stadionu HŠK Zrinski (stadion pod Bijelim Brijegom), za koji ulaznice možete kupiti i u Općini Čitluk.

Nogometni spektakl godine održat će se na stadionu pod Bijelim Brijegom s početkom u 17.00 sati, a posjetitelji spektakla s kupljenom ulaznicom, čija je cijena 5 KM, moći će uživati u utakmici u kojoj će za Dompes nastupiti zdravstveni djelatnici, poznati gospodarstvenici, proslavljeni nogometaši i političari iz cijele Bosne i Hercegovine, dok će s druge strane za ekipu Humanih zvijezda Hrvatske nastupiti proslavljeni bivši nogometni reprezentativci Hrvatske: Dario Šimić, Goran Vlaović, Mario Stanić, Boris Živković, Robert Špehar, Marko Babić, Petar Krpan…, te još mnogo drugih poznatih i uglednih osoba iz Republike Hrvatske.

Organizatori nogometnog spektakla godine namjeravaju uz pomoć sponzora i prikupljenim novcem od prodaje ulaznica ugraditi unutrašnje otvore u Studentski dom za siromaše studente Sv. Majke Terezije, u kojem će također djelovati Pučka kuhinja fra Didaka Buntića i Centar za dijalog sv. Franje.

Svaka novčana potpora u izgradnji Studentskog doma je dobro došla. I jedna KM je veliki dar.