Naslovnica CRNA KRONIKA Pijan udario policajca na dužnosti

Pijan udario policajca na dužnosti

Podijeli objavu

Tijekom protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirana je 1 prijava i to na području PS Prozor-Rama.

Iz oblasti javnog reda i mira  nije registriran niti jedan prekršaj.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 3  prometne nezgode;  na području Mostara 2 i na području Čapljine 1. Nije bilo ozljeđenih osoba.

Jučer oko 13,30 sati, u ul.K.Tomislava u Rami, ispred Konzularnog predstavništva R Hrvatske, došlo je do fizičkog napada na policijskog službenika PS Rama od strane I.P.(1960) iz Rumboka. Prijavljeni je u alkoholiziranom stanju ispred spomenutog predstavništva ometao i vrijeđao  građane koji su imali namjeru podnijeti zahtjev za izdavanje putovnice RH. Nakon upozorenja od strane patrole policije isti se oglušio o naredbu, te fizički nasrnuo na policijskog službenika udarivši ga stisnutom šakomu lice. Policijski službenik je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede, što je utvrđeno u Domu zdravlja Rama. O svemu je upoznat tužitelj, a osoba je lišena slobode, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu