Naslovnica GOSPODARSTVO ICT i Cloud dan na štandu HT ERONET-a

  ICT i Cloud dan na štandu HT ERONET-a

  Podijeli objavu

  Na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru jedna od bitnih sastavnica u predstavljanju HT ERONET-a su alati za digitalnu transformaciju, a u skladu s motom – Digitalna kompanija, za digitalno doba.

  Tako je, među alatima, predstavljen cjelokupan ICT portfelj usluga.

  Kako bi se korisnicima osigurala mogućnost detaljnog informiranja o ponuđenim rješenjima, organiziran je poseban ICT i Cloud dan na štandu HT ERONET-a, a potencijalni korisnici mogli su dobiti potpune informacije o ICT i Cloud uslugama.

  Poseban naglasak stavljen j na usluge Cloud server i Office 365.

  Istodobno, korisnici su mogli dobiti informacije i o ponudi Microsoft licenci, usluzi Poslovni e-mail, kao i usluzi kolokacije poslužitelja.

  U okviru ICT i Cloud dana na štandu korisnici su mogli razmijeniti svoja iskustva, zatražiti konzultativnu pomoć pri odabiru određenih rješenja od prodajne, marketinške, ali i tehničke ekipe HT ERONET-a.

  Inače, tijekom dana, na štandu HT ERONET-a bilo je vrlo živo. Podijelili smo darovne pakete HBO-a, Nickelodeona i H2 kanala, a štand HT ERONET-a posjetio je i glumac Slaven Knezović koji se zanimao za nove ponude u sklopu HOME.TV usluge.

  IZVORBrotnjo.info
  Podijeli objavu