Naslovnica SPORT Organizator sajma “ADRIA FIT” Haris Jakić za Brotnjo.info: Cilj nam je ideju...

Organizator sajma “ADRIA FIT” Haris Jakić za Brotnjo.info: Cilj nam je ideju zdravog života približi široj populaciji

Podijeli objavu

Pripreme za Prvi međunarodni sajam sporta, fitnessa i zdravlja “ADRIA FIT” koji će se 1. i 2. travnja održati u Međugorju privode se kraju.

Od organizatora sajma pokušali smo doznati nešto više o samom Sajmu, pa smo tim povodom razgovarali s Harisom Jakićem, članom organizacionog tima.

Na samom početku otkud ideja o ovakvom sajmu u Hercegovini?

Kao i sve velike ideje i projekti ideja sajma je nastao u trenutku inspiracije, a njena realizacija je trajala godinama. Nakon mnogo godina provedenih u fitness industriji, uspostavljanja kontakata, stjecanja iskustva naš organizacijski tim hrabro je odlučio stupiti u organizaciju jedne ovako zahtjevne manifestacije.

Zašto baš Herceg Etno selo Međugorje?

Nakon detaljnog istraživanja lokacija za mjesto održavanja odabrali smo  Etno selo Herceg prije svega zbog specifičnosti lokacije  i atraktivnosti cijeloga kompleksa.

Uz Lazara Angelova bit će tu dosta i predavača…

U sklopu sajma bit će održana prva međunarodna konferencija sporta ADRIA FIT Sport Conference. U sklopu iste predavanja će održati eminentni stručnjaci poput Žarka Bilića, Tomislava Madžara, Marina Bašića, Josipa Zekića, Tomislava Cvitanušića,  Igora Čerenšeka, Ane Kotzmuth i Gorana Radovanića. Također u sklopu konferencije radionice na srodne teme održat će Branko Ognjenović i Nenad Bratković, Adi Palić i Dijana Ivanišević.

Koliko posjetitelja očekujete?

Budući da je sadržaj sajma koncipiran tako da svojim sadržajem izazove interes kod različitih interesnih skupina očekujemo posjetu od 10 000 ljudi.

Što ćete ponuditi svima onima koji dođu 1. i 2. travnja u Međugorje?

Mnogo edukacijskog sadržaja u vidu predavanja i radionica, gastronomskih užitaka za koje će biti zaduženi veliki stručnjaci- chefovi poput Branka Ognjenovića i Davida Skoke, mnogo zabavnog sadržaja vrhunac kojega će biti Humanitarna gala večer u sklopu koje će biti održana modna revija, plesni show, stand up i još mnogo iznenađenja.

Očekuje se dosta izlagača, hoće li biti sajamskih popusta?

Na sajmu će biti preko 40 izlagača koji će prezentirati svoje usluge, rad i djelatnost. Izlagači će posjetiteljima približiti svoj rad, svoje usluge i ponuditi određene popuste na iste.

Kakve bi rezultate trebao polučiti Sajam „Adria fit“?

Cilj prvog međunarodnog sajma sporta, fitnessa i zdravlja “ADRIA FIT” powered bv Dukat Fit je da se svim sportskim djelatnicima i kolektivima predstave najnoviji noviteti iz fitness industrije kao i da se ideja zdravog života približi široj populaciji,  te da bude impuls koji će pokrenuti ljude da shvate koliko je važno voditi zdrav životni stil i kako se isti odražava na sve ostale segmente života.