Naslovnica DRUŠTVO Humanitarna utakmica: Mate Bulić u postavi humanih zvijezda u Mostaru

Humanitarna utakmica: Mate Bulić u postavi humanih zvijezda u Mostaru

Podijeli objavu

Već je veliki broj nogometaša najavljen za humanitarnu utakmicu Dompesa i Humanih zvijezda u Mostaru. Na humanitarnoj utakmici, koja će se održati 20. travnja u Mostaru, prikupljat će se sredstva za izgradnju franjevačkog studentskog doma za siromašne studente u Mostaru, piše Večernji list BiH.

Amir Kazić Leo trebao bi zauzeti mjesto u zadnjoj liniji. Poznati pjevač jako se dobro snalazi na terenu i gledatelji bi se mogli iznenaditi koliko je zapravo igrački kvalitetan. Rukavice bi mogao navući i jedan od najpoznatijih pjevača iz Hercegovine – Mate Bulić. On bi pod Bijelim brijegom sigurno bio rado viđen gost bez obzira na to hoće li igrati ili se samo pojaviti na utakmici. Momčad Dompesa traži odgovarajuća pojačanja pa bi se u krugu igrača mogli naći popularni sportski novinar i nekadašnji nogometaš Albert Berta Pehar.

Za momčad Dompesa nastupit će još zdravstveni djelatnici, gospodarstvenici, proslavljeni nogometaši i političari iz cijele BiH, dok će s druge strane za momčad Humanih zvijezda Hrvatske nastupiti proslavljeni bivši reprezentativci Hrvatske Šimić, Vlaović, Stanić, Živković, Špehar, Babić, Krpan, Jozić, Marić, Šokota, Rukavina, bivši reprezentativac Belgije Stupar, Škaro, olimpijski prvak u boksu, bivši rukometni kapetan i izbornik Hrvatske Goluža, predsjednik Olimpijskog odbora Hrvatske Zlatko Mateša, najbolji vaterpolist Hrvatske svih vremena Dubravko Šimenc…

Organizatori su objavili i kako će izgledati dresovi dviju momčadi na humanitarnoj utakmici. Po onomu što smo vidjeli, lijepo su dizajnirani, rađeni su bili po posebnoj narudžbi po želji organizatora. Idućih će se dana otkriti još dosta detalja vezanih uz utakmicu.

Inače, konferencija za novinare održat će se u petak u 14 sati u prostoriji suvenirnice Campanille, uz Mostarski zvonik mira (visok 107 metara).