Naslovnica Obavijesti Predstavljamo redizajnirani Brotnjo.info

Predstavljamo redizajnirani Brotnjo.info

Podijeli objavu

Prije točno devet godina, s radom je započeo Brotnjo.info, prvi privatni informativni portal na području općine Čitluk.

Iako u vrijeme njegovoga nastanka, nije bilo nikakve posebne vizije niti strategije u kojem smjeru bi se trebao razvijati, kroz proteklih devet godina pronašli smo put do vas, svoje cijenjene publike. U proteklom razdoblju smo, a to ćemo činiti i ubuduće, približiti naše Brotnjo svima nama koji živimo na ovome prelijepome djeliću Zemaljske kugle, ali i biti poveznica s onima koje je život odveo iz ovoga kraja.

U 3.285 dana ili 78.840 sati postojanja objavili smo oko 15 tisuća članaka, u prosjeku njih 4,5 dnevno.
Prema Google Analytics-u od pokretanja do danas smo ostvarili više od 8 milijuna posjeta, a posjetitelji nam dolaze iz svih krajeva svijeta, od BiH i Hrvatske (koje čine 87% ukupnih posjetitelja) preko Njemačke, UK, Švicarske, Norveške do SAD, Kanade i Australije, odnosno iz skoro svih zemalja na svijetu gdje žive naši ljudi.

Sad kad smo napunili devet godina rada, s radošću Vam predstavljamo novi dizajn portala.
Mnogo korisnih informacija, jednostavan način njihova pronalaska, bolje pretraživanje i što je još najvažnije bolji i moderniji sadržaj portala Brotnjo.info koji donosi najvažnije dnevne vijesti i informacije iz Brotnja i naše Hercegovine, a pratimo sva događanja, kulturne i povijesne znamenitosti, šport, poslovne informacije, kreativce, karijere i dr.

Sve funkcionalnosti su ostale iz prijašnjeg prikaza, a veći broj čitatelja, veći broj članaka i još poneka novina koju ćemo uskoro uključiti, zahtijevali su ovaj iskorak.

U sljedećem razdoblju u planu nam je još bolje pokriti događanja na cijelom području Brotnja na način da Vas molimo ako ste ikako u mogućnosti dostavljati nam informacije o događanjima u Vašem kraju na naš e-mail brotnjo.info@gmail.com kako bi  vijest o tome došla pravodobno do onih koji su za istu zainteresirani. Za Vaš eventualni trud voljni smo Vam dati prostor na ovom portalu, nešto više od toga u ovom trenutku nismo Vam u mogućnosti dati. Unaprijed zahvaljujemo!

Dragi posjetitelji našeg portala zahvaljujemo Vam se što ste kroz proteklih devet godina svaki dan bili tu i pratili nas iz minute u minutu te se nadamo da smo donosili blagovremene i pouzdane informacije i uspjeli zabilježiti sve ono što vas kao stanovnike naše općine zanima.

Zahvalimo našim kolegama s drugih hercegovačkih portala na suradnji te koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su prepoznali naš portal za svoje oglašavanje. Nadamo se, i vjerujemo, da ćete i dalje ostati naši vjerni posjetitelji te da ćemo Vas i dalje informirati o svim aktualnostima iz našeg prelijepog Brotnja.

Naravno, sve dosadašnje vijesti možete pronaći na staroj domeni www.brotnjo-online.com koja će biti dostupna još neko vrijeme…

IZVORBrotnjo.info
Podijeli objavu