Naslovnica GOSPODARSTVO Objavljen popis korisnika koji su ostvarili pravo na sredstva za jačanje turističkih...

  Objavljen popis korisnika koji su ostvarili pravo na sredstva za jačanje turističkih kapaciteta

  Podijeli objavu

  Na temelju Zapisnika Povjerenstva za ocjenu ispunjavanja uvjeta i kriterija za dodjelu sredstava putem Javnog poziva za podnošenje prijava za dodjelu financijske potpore iz sredstava „Transfer za jačanje turističkih kapaciteta“ utvrđenih Izmjenama i dopunama Proračuna HNŽ za 2022. godinu., ministar trgovine, turizma i zaštite okoliša donio je Odluku o korisnicima financijske potpore iz sredstava „Transfer za jačanje turističkih kapaciteta“.

  S ciljem podizanja konkurentnosti i održivosti turističkog gospodarstva te unaprjeđenja receptivne turističko-ugostiteljske ponude HNŽ odnosno povećanja standarda, kvalitete i dodatne ponude ugostiteljskih objekata za smještaj; razvoja turizma na turistički nerazvijenim područjima; razvoja turističke ponude kao dopunske aktivnosti na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima; razvoja dodatnih sadržaja u destinacijama i produljenja sezone; razvoja novih inovativnih turističkih proizvoda i usluga te razvoja turističke infrastrukture i objekata od posebnog značaja za funkcioniranje i razvoj turizma u HNŽ,  financijska potpora dodijeljena je svim podnositeljima prijava koji su ispunili formalno-pravne uvjete i vrednovani sukladno kriterijima iz Javnog poziva.

  Obavještavamo korisnike sredstava da će potpisivanje ugovora biti upriličeno u sjedištu Ministarstva (Braće Fejića bb, Mostar) prema sljedećem rasporedu:

  • Srijeda, 25. siječnja u vremenu od 9,00 do 15,30 korisnici kojima su odobrena sredstva na Programskoj aktivnosti 1 Mjera 1 (zaključno s rednim brojem 108)
  • Četvrtak, 26. siječnja 2023. u 12,00 sati korisnici kojima su odobrena sredstva na Programskoj aktivnosti 1 Mjera 2 (zaključno s rednim brojem 6) i Mjera 3 (zaključno s rednim brojem 5)
  • Četvrtak, 26. siječnja 2023. u 13,30 sati korisnici kojima su odobrena sredstva na Programskoj aktivnosti 2 (zaključno s rednim brojem 3) i Programskoj aktivnosti 3 (zaključno s rednim brojem 7)

  Na zakazano potpisivanje ugovora ovlaštene osobe korisnika dužne su sa sobom ponijeti jedan od dokumenata za identifikaciju,  pečat i broj protokola. Ukoliko su potrebne dodatne informacije iste se mogu dobiti na telefon 036/552 922.

  Tekst Odluke, kao i popis prijava koje nisu ispunile formalno-pravne uvjete iz Javnog poziva,  možete preuzeti u prilogu.

  Odluka o korisnicima financijske potpore_ Transfer za jačanje turističkih kapaciteta

  Popis – prijave koje nisu ispunile formalno pravne uvjete iz JP

  Podijeli objavu