Naslovnica Nekategorizirano Aleksandra Radović 26. svibnja pred mostarskom publikom

Aleksandra Radović 26. svibnja pred mostarskom publikom

Podijeli objavu
Foto: Andreja Damnjanović

Pop diva Aleksandra Radović zapjevat će nakon 4 godine ponovo pred mostarskom publikom na koncertu koji će se održati u četvrtak, 26. svibnja u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 20 sati.

Mostarski je koncert dio Aleksandrine proljetne mini-turneje u Bosni i Hercegovini, u sklopu koje će se dan iza koncerta u Mostaru, održati koncert u Sarajevu.

Karizmatična pop diva jedinstvenog i raskošnog glasa poznata je po svojim koncertnim izvedbama u kojima uvijek oduševi svojim emotivnim i snažnim interpretacijama, pa nema sumnje da će se za mostarski koncert, za koji su ulaznice prije nekoliko dana puštene u prodaju, ponovo tražiti karta više!

Aktualni studijski album Aleksandre Radović – „Predvorje života“ koji je osvojio publiku širom regije gotovo preko noći i dalje oduševljava njene fanove mnogim prelijepim i emotivnim baladama o ljubavi i patnji, uz Aleksandrin upečatljiv muzički stil. Upravo su s ovog albuma skinuti singlovi, a sada već i veliki hitovi „Ne, hvala“, „Živim bol“, „Gde ćeš ovu noć“ i „Ljubavi moja“. Aleksandrini vjerni fanovi na predstojećem će koncertu u HDHS Kosača, uz aktualne pjesme s albuma „Predvorje života“, imati prilike čuti sve velike hitove Aleksandre Radović koje je ova kantautorica i pjevačica iznjedrila tijekom bogate, dvadesetogodišnje karijere: “Čuvam te”, “Kao so u moru”, „Karta za jug”, “Čuvaj moje srce”, “Beskrajno”, „Bivši dragi”, “Živeo kraj”, “S tobom zauvek“ i mnoge druge.

“Aleksandra Radović već je dugo miljenica publike diljem Bosne i Hercegovine, ali i regije, stoga nas veseli da je baš u Mostaru jedan od prvih koncerta nakon višegodišnje razdvojenosti od publike do koje je došlo zbog epidemije”, poručili su organizatori.

Foto: Andreja Damnjanović

Koncert Aleksandre Radović partnerski je podržao brand Lasta, koji je od nedavno ponovno na BiH tržištu, kao i mostarski City Hotel.

Ulaznice za predstojeći koncert Aleksandre Radović mogu se kupiti putem sustava kupikartu.ba i na blagajni Kosače.