Naslovnica KULTURA HIT komedija „Tražim muža“ večeras pred mostarskom publikom

HIT komedija „Tražim muža“ večeras pred mostarskom publikom

Podijeli objavu

Smijeh i dobra zabava večeras u Kosači

Sjajna glumica Jelica Brestovac sa svojom HIT komedijom pred mostarsku publiku stiže večeras od 20 sati u veliku dvoranu Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.

„Za mostarsku publiku sada slobodno mogu kazati da je i moja. Drugi put doći u Mostar sa istom predstavom, za mene je doista jedna velika sreća. To znači da se ostvario dobar kontakt s publikom. Moja sjećanja su predivna. S obzirom na veliki broj ljudi koji su bili prisutni prošle godine, nije se gubilo na interakciji, naprotiv. S obzirom da sam sama na sceni, interakcija je ono što je jako važno u ovoj predstavi, koja koliko zavisi od mene, toliko i od publike. Moram biti korak ispred s obzirom na to da se prilagođavam i da budem spremna na odgovore i reakciju publike. Ovo je tema koja je vrlo prihvatljiva za širu publiku, sve generacije, jer se radi o muško-ženskim odnosima u kojoj se svi mogu pronaći. Očekujem puno smijeha i dobru zabavu“, kazala je Jelica Brestovac uoči izvedbe u Mostaru.

Odlazak na predstavu idealan je poklon pred Valentinovo za nju i njega. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od likova koje glumi Brestovac, a svaki muškarac će poželjeti da baš ON bude “TAJ”.

Monolozi su vrlo duhoviti, a cijela predstava protkana je muzikom i plesom, kao važnim faktorom zavođenja.

Ulaznice se mogu kupiti večeras do 18 sati na info pultu Mepas Mall-a i online https://www.kupikartu.ba/karte/event/6426/hit-komedija-traim-mua

Preostale ulaznice u prodaji će biti i na ulazu u dvoranu od 19,30.

Podijeli objavu