Naslovnica PROMO STIHL motorne kopačice pripremaju tlo za dobar urod

STIHL motorne kopačice pripremaju tlo za dobar urod

Podijeli objavu

Osnova za dobar rast biljaka nalazi se u zdravom tlu. Tražite li pomagače s kojima ćete bez većih napora pripremiti tlo za sjetvu i sadnju, imajte na umu da su STIHL motorne kopačice ili freze uvijek na visini zadatka.

Radovi u vrtu, povrtnjaku i na drugim obradivim površinama već su počeli, a sa njima i priprema nasada kako bi se osigurali zdravi i bogati prinosi. Jednostavno upravljanje i kompaktna građa STIHL kopačica pomoći će u pripremi tla za sjetvu, bez puno napora što je najvažnije.

Više o dostupnim sortama sjemenskog krumpira pročitajte klikom na fotografiju…

Noževi za kopanje na STIHL kopačicama posebno su dizajnirani kako bi omogućili optimalan raspored snage duž oštrice noževa s ciljem maksimalnog učinka kopanja i optimalnog prevrtanja razrahljene zemlje. Upravljačke ručke povezane su s kopačicom preko antivibracijskog sustava, koji umanjuje nestabilnost uređaja pri radu, a time olakšava korištenje u duljim intervalima. Udobnost i učinkovitost rada postiže se odličnom prilagodljivošću upravljačkog sklopa opcijama podešavanja visine i nagiba ručki s obzirom na visinu korisnika.

MH 700 STIHL motorna kopačica

MH 600 STIHL motorna kopačica

MH 445 R STIHL motorna kopačica

Trebate li pomagača za obradu i prekopavanje tla, Sjemenarna – ovlašteni STIHL trgovac, ima fantastičnu ponudu. Za dodatne informacije kontaktirajte Agro Podršku na 063/700-700.

Potražite u Sjemenarni i u svim bolje opskrbljenim trgovinama u BiH

Podijeli objavu