Naslovnica DRUŠTVO Emotivnom objavom od svojih kolega oprostio se poslovođa iz tvrtke Ledo Čitluk

Emotivnom objavom od svojih kolega oprostio se poslovođa iz tvrtke Ledo Čitluk

Podijeli objavu

Jučer je bio jedan od najtežih dana u životu za 50 bivših djelatnika tvrtke Ledo koji su proglašeni tehnološkim viškom. Bio je to njihov posljednji dan na dosadašnjem poslu.

Iako su se od svoje dosadašnje tvrtke, svoje druge kuće u kojoj su neki radili čak od 1997. godine, oprostili pjesmom, ta pjesma je samo skrila svu tugu, muku i razočaranje jučerašnjeg dana.

Od svojih dosadašnjih kolega emotivnom objavom oprostio se i njihov poslovođa Dražen Stojić, koji je također ostao bez posla.

Njegovu objavu i video rastanka prenosimo u nastavku:

„Ekipo moja, škvadro moja, teško je danas svima bilo, pogotovo kolegama koji su ovdje od 1997. godine, kolegama koji su doslovno svoj životni radni vijek ostavili u Ledu Čitluk, kolegama koji su stvorili temelje ove firme, koji su radili po 12 sati dosta godina i koji nisu znali šta znači imati slobodnu subotu a pogotovo nedjelju.

Slušajući vaše priče, a pogotovo gledajući vaše slike iz 90.-ih godina gdje ste radili i gdje vas danas mnogi nismo mogli prepoznati na njima koliko ste se promijenili. Ne brinite previše jer ima onih koji znaju tko ste i što ste bili za Ledo.

U očima nekih maleni a u stvarnosti jako jako veliki, jer kuća se gradi od temelja, a temelj Leda Čitluk bili ste Vi! Vaše znanje i iskustvo ste prenosili na nas mlađe koji smo dolazili tu i koji smo puno toga mogli naučiti od Vas i neizmjerno Vam na tome Hvala!

Gledajući vas danas koliko ste tužni i razočarani zbog ovoga što vam se događa, a samo vam je malo godina ostalo do mirovine, ne brinite previše jer ima onaj gore koji vidi sve i koji će vaš trud rad i poštenje sigurno nagraditi, samo polako.

Ami mlađi idemo dalje kroz život, puni iskustva i znanja kojeg ste prenijeli na nas. Znam da će i meni nedostojati ona rečenica: šefe jesmo li danas uradili dobro?! Ma ne da ste radili dobro već ste uvijek prebacivali normu koja bi bila stavljena pred vas i samo mogu bit ponosani što sam imao ovakvu ekipu, ekipu sa kojom sam mogao puno toga još napraviti,ali nažalost proizvodnja će se odvijati na nekim drugim lokacijama. Bez obzira na sve, vi možete biti ponosni jer ste ovu tvrtku doveli na velike visine i danas je jedna od najuspješnijih tvrtki u BiH!

Živi i zdravi mi svi bili, samo ponosno uz molitvu i vjeru u Boga idemo dalje!” – poručio je Stojić.

Brotnjo.info

Podijeli objavu