Naslovnica Najave Poziv na zanimljivo druženje “Camino de Santiago: Hodočasnici iz Hercegovine”

Poziv na zanimljivo druženje “Camino de Santiago: Hodočasnici iz Hercegovine”

Podijeli objavu

Bratovština svetog Jakova iz Međugorja Vas poziva na vrlo zanimljivo drużenje “Camino de Santiago: Hodočasnici iz Hercegovine”.

Putopisno predavanje održat će se u četvrtak, 23.11.2023. godine u 19.30 sati, u Kongresnoj dovrani Fo’Rest u Međugorju. Adresa: Ulica Majke Terezije 23, Međugorje.

“Svoje iskustvo hodočašća na grob svetog Jakova ispričat ce nam hodočasnici iz Hercegovine koji su 2023. godine bili na Putu svetog Jakova. To su naši dragi Čitlučani i Ana Mikulić iz Mostara.

Ana će govoriti što ju je privuklo čak tri puta hodočastiti Camino de Santiago. Priča je to o pomjeranju vlastitih granica, emocijama i vjeri kad je najteže. Usporedit će tri najpoznatije rute Camina, francusku, portugalsku i Camino primitivo. Možda dobijete odgovor koji je za vas.

Hodočasnici iz Hercegovine, njih još 13 koji su ove godine bili na Putu svetog Jakova podijelit će svoje iskustvo hodočašćenja kao grupa i vjerna obitelj. Ponekad su spavali pod šatorom. A reći će nam i kako je bilo pronaći Sv. Misu u Španjolskoj svaki dan, teško ili lako.

Event će se prenositi uživo online za one članove koji ne mogu biti s nama na Instagram profilu Udruge.

Posjetitelji će imati priliku dobiti više informacija o radu Udruge Bratovština svetog Jakova i učlaniti se.

Pridružite nam se na njihovoj prezentaciji!” – poručili su organizatori.

Podijeli objavu