Naslovnica PROMO 25. rođendan Prodajnog centra Mališić Međugorje

25. rođendan Prodajnog centra Mališić Međugorje

Podijeli objavu

Cijenjeni kupci, ovog petka i subote, 17. i  18. 11. vaš omiljeni prodajni centar Mališić Međugorje slavi 25.rođendan.

Za vas smo pripremili dva dana odličnih akcijskih popusta u svim trgovinama, gastro iznenađenja, nagradno izvlačenje, kao i zabavu za naše najmlađe.

Što Vas očekuje prigodom 25.rođendana PC Mališić Međugorje?

U petak,17.11.od 16:00 -20:00 satina platou ispred prodajnog centra Mališić uživajte u besplatnom roštilju, uštipcima ili se zasladite fritulama,te glazbi uživo u Atrij resto&caffe-u od 18:30 sati.

Rođendan nastavljamo u slavljeničkom duhu i u subotu, 18.11.od 17:00 sati s izvlačenjem imena sretnih dobitnika u 1.nagradnom ciklusu nagradne igre PC Mališić Međugorje, gdje ćemo dodijeliti prvih 30 nagrada (glavna nagrada u 1.ciklusu 1.000,00 KM na Mališić card kartici +29 ostalih nagrada)

Nakon nagradnog izvlačenja proslavu nastavljamo dječjom zabavom s Lola klaunovima i maskotama Ninja kornjača,Iskra jednorog, Medo i Medvjedica, kao i bojanjem lica i modeliranjem balona,te rođendanskom tortom i muffinima za sve posjetitelje prodajnog centra Mališić.

A ROĐENDANSKI POPUSTI?

Rođendan ne možemo zamisliti bez rođendanskih popusta koji vas ovog petka i suboteočekuju u svim trgovinama, a kao dodatno iznenađenje ovog rođendana su posebno označeni artikli s popustom od čak 25 %!

Posjetite nas ovog petka i subote, 17. i 18.11.2023.g i proslavite 25.rođendan s nama!

Facebook: https://www.facebook.com/pcmalisic
Instagram: https://www.instagram.com/prodajni_centar_malisic

www.pc-malisic.ba

 

 

Podijeli objavu