Naslovnica Obavijesti Obavijest za sve pravne subjekte, obrtničke i trgovačke radnje, računovodstvene agencije i...

Obavijest za sve pravne subjekte, obrtničke i trgovačke radnje, računovodstvene agencije i fizičke osobe

Podijeli objavu

Iz JP Broćanac d.o.o. Čitluku obavještavaju potrošače kako je njihova nova korisnička stranica na kojoj su dostupni svi glavni podaci o potrošaču (osnovni podaci, potrošnja, kartice, kao i pojedinačni računi korisnika) te na kojoj postoji mogućnost komuniciranja s J.P. Broćanac d.o.o. Čitluk putem poruka stavljena u funkciju.

Osnovna prednost nove korisničke stranice je mogućnost pristupa svakom pojedinačnom računu kao i mogućnost pohrane i izlistavanja istog u PDF formatu, ali i brojne druge mogućnosti.

Korisnička šifra i lozinka koji su potrebni za pristup podacima o svakom pojedinačnom korisniku su dostupni kao i dosada na svakom našem ispostavljenom računu za komunalne usluge.

Pristup korisničkoj stranici je moguć putem web stranice našeg poduzeća, putem QR koda na svakom ispostavljenom računu za komunalne usluge ili putem sljedećeg linka: http://citluk.komunalno.com/.

“Ovim putem želimo obavijestiti i sve pravne osobe i računovodstvene agencije da će počevši od obračunskog razdoblja siječanj 2024. godine pravne osobe, kao i obrtničke i trgovačke radnje imati mogućnost da račune za komunalne usluge primaju isključivo putem mail adrese.

Spomenuti subjekti će navedenu mogućnost moći koristiti tek nakon što našem poduzeću dostave zahtjev koji se nalazi u na ovom linku.

Posebno napominjemo računovodstvene agencije kao i tvrtke koje posjeduju više brojila ili se u njihovoj grupaciji nalazi više pravnih subjekata da je zahtjev u word formatu te se na njega može dodati neograničen broj korisnika s tim da uz svaku šifru korisnika mora biti naveden i naziv korisnika, mail adresa na koju će stizati računi, kao i potpis i pečat korisnika, kao što je navedeno i u osnovnoj formi zahtjeva koju objavljujemo na ovom linku.

Zahtjev se može dostaviti osobno ili putem pošte na adresu J.P. BROĆANAC d.o.o. Čitluk, Duhanski trg 6, 88260, Čitluk. Nadamo se da će novi način komuniciranja s korisnicima izazvati što veći interes potrošača, pridonijeti rješavanju problema korisnika kao i učinkovitosti poslovanja J.P. Broćanac d.o.o. Čitluk u cjelini” – priopćeno je.

Podijeli objavu