Naslovnica O VINU Vinar Josip Brkić gost prvog podcasta pod nazivom “Nazdravite s nama”

Vinar Josip Brkić gost prvog podcasta pod nazivom “Nazdravite s nama”

Podijeli objavu

Vedrana i Giuliano Dodig u vinskim krugovima poznati po nadimku The Dodigs, bili su domaćini novog podcasta medijske grupacije Oslobođenje “Nazdravite s nama”.

Njihova vinska priča počela je spontano i sramežljivo, a danas malo koji vinski događaj može proći ispod njihovog radara. Za Vedranu i Giuliana, vino i hrana više nisu samo hobi, već stil života koji rado dijele na njihovom blogu “Drinking Up With The Dodigs”.

Uz zanimljive goste, opušten i edukativan razgovor, humor i doskočice, u podcastu „Nazdravite s nama“, ovaj bračni par trudit će se dočarati magiju ove „božanske kapljice“, kojom su i sami godinama začarani. Slušat ćete ih i gledati svake druge srijede na svimweb platformama „Oslobođnja“ jer oni su tu da poljuljaju predrasude da je vino tek samo piće – vino je, za prvi podcast voditeljski dvojac, najjači medij na svijetu.

Kroz ovaj podcast ugostiti će vrsne vinare i ugostitelje iz cijele regije, koji će podijeliti priče o svojim počecima, istrajnosti, uspjehu i otvoriti neke sasvim nove horizonte.

Prvi gost podcasta bio je vinar Josip Brkić, vlasnik vinarije “Brkić” iz Čitluka i prvi biodinamičar u BiH. Uporabom različitih metoda, Josip je došao do savršene formule za dobro vino, pa je tako svojom kapljicom uspio osvojiti vinoljupce u regionu i svijetu.

Ima li dobro vino smisla bez dobrog društva, koliko je vinarstvo važan turistički potencijal naše zemlje, o počecima i istrajnosti – pogledajte podcast s Josipom Brkićem.

Oslobođenje

Podijeli objavu