Naslovnica CRNA KRONIKA VIDEO: Mladić u Mostaru napao tri djevojke

VIDEO: Mladić u Mostaru napao tri djevojke

Podijeli objavu

Novi slučaj nasilja dolazi nam iz Mostara. Naime, kako se može vidjeti na snimci koja je došla u posjed portala Hercegovina.info mladić je u Mostaru fizički napao tri djevojke.

Događaj se zbio u Ulici Stjepana Radića u blizini Mercatora.

Na snimci se najprije može vidjeti muškarac koji dolazi na biciklu. On u jednom trenutku zastaje, okreće se  i govori: “Pametna se praviš, je li?”. Nekoliko sekundi kasnije može se vidjeti kako su za njim pješice išle tri djevojke.

Nakon što je muškarac otišao dalje, u roku nekoliko sekundi mu djevojke nešto dobacuju, on ostavlja svoj bicikl te prilazi djevojkama. Najprije je jednu odgurnuo te krenuo prema drugoj koja je pobjegla na drugu stranu ulice. Potom uzima stolicu kojom je zamahnuo prema drugoj djevojci s riječima: “Aj vozi gore” i uz psovke je odguruje s leđa.

Muškarac se potom unosi u lice trećoj djevojci, koja ga “hvata nespremnog” i udara šakom u glavu. Muškarac joj je potom nekoliko puta uzvratio na isti način.

Nakon toga su sve djevojke počele trčati na drugu stranu ceste, a i muškarac za njima. U tim trenutcima može se čuti samo prepirka i galama s obzirom na to da se na snimci više ne mogu vidjeti.

Ovaj nemili događaj prema datumu na kameri zbio se 4. listopada, prije točno mjesec dana.

U biltenu MUP-a HNŽ-a ne može se pronaći informacija o ovom događaju, pa se pretpostavlja da isti vjerojatno nije ni prijavljen.

Hercegovina.info

Podijeli objavu