Naslovnica Najave Najavljujemo: Vinski turnir na Golf terenu Topala u Posušju

Najavljujemo: Vinski turnir na Golf terenu Topala u Posušju

Podijeli objavu

Priču o ovom turniru počinjemo pod sloganom “Oću da nam bude lipo” u petak i subotu (27. i 28. listopada) na Golf terenu Topala u Posušju, održat će se ”15. Vinski turnir u golfu Posušje 2023.”

Turnir sa izuzetno pozitivnom energijom pun solidarnosti i razumijevanja, golf turnir na kojem svi sudionici igraju opušteno, možda i zbog vina, ali i s pobjedničkom ambicijom, jer uz pehar glavna nagrada je pršut.

Za vrhunsko vino na tradicionalnom vinskom turniru ove godine, pobrinula se Vinarija Čitluk, ovogodišnji prijatelj turnira sa svojim sortnim vinima.
Naravno, tu svakako moramo spomenuti i vino koje piju i preferiraju golferi, a to je vino Teuta.

“Ovo je jedan specifičan turnir na kojem se promovira golf teren Topala u Posušju, ali promovira se i općina Posušje u Zapadnohercegovačkoj županiji, zajedno s vinom.”-kazao nam je organizator ovog turnira Mario Mandurić iz Golf kluba Posušje, pozivajući sve da lijep vikend iskoriste dolaskom na posuški golf terenu i uživaju u dobroj igri golfera i druženju, te da se okušaju u ovom sportu.

Gospodin Mandurić je, uz to, na turnir najavio dolazak više od osamdeset golfera iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Švedske, ali i što je za ovaj kraj jako neobično i golfere iz SAD-a, Kanade, Australije uz dolazak više profesionalnih igrača golfa.

Također, jako interesantna priča ovog turnira, na dvije rupe koje domaćin odredi biti će postavljeno vino i pršut gdje se može stati, kušati hercegovački pršut i naravno popit 1 dcl vina i sa time se umanjuje jedan udarac u igri.

Kao uvertira ovom sportskom događaju koji počinje u petak, u četvrtak večer uoči turnira, u Restoranu Fontana u Posušju bit će party na kojem će golfere, ali i druge goste zabavljati dobro nam poznati Nikola Begić.

Kako imamo, ove godine, iznimnu posjećenost, turnir će se igrati dva dana, petak i subotu.

Podijeli objavu