Naslovnica SERVISNE INFORMACIJE Zbog olujnog vjetra ceste zatvorene za određene kategorije vozila

Zbog olujnog vjetra ceste zatvorene za određene kategorije vozila

Podijeli objavu

Zbog olujnog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila autocestom A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Sveti Rok i Posedarje.

Obilazak za ostala vozila je državnim cestama Karin-Obrovac-Gračac i držvnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (DC54).

Zbog vjetra na mostu dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku (DC8), autocesti A7 Rijeka istok-Šmrika, Jadranskoj magistrali (DC8) Bakar-Novi Vinodolski, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće (DC99 ) te lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene (DC8) dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za I. skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom) u oba smjera zbog olujnog vjetra. Molimo korisnike za dodatan oprez.

Podijeli objavu