Naslovnica SPORT Loše prvo poluvrijeme donijelo Brotnju poraz

Loše prvo poluvrijeme donijelo Brotnju poraz

Podijeli objavu

Na početku nove sezone Premijer futsal lige BiH MNK Brotnjo poražen je na domaćem parketu. Utakmica prvog kola između MNK Brotnjo i FC Sloboda – Kompred odigrana je sinoć u Čitluku, a Sloboda je slavila rezultatom 7:3.

U prvom poluvremenu MNK Brotnjo nije bio na željenoj razini. Domaća momčad mučila se sa realizacijom, dok je Sloboda s druge strane postigla četiri pogotka do odlaska na odmor. Gosti su prvi postigli pogodak i u nastavku, nakon čega su uslijedila tri pogotka Brotnja, no Sloboda je s dva pogotka u završnici potvrdila pobjedu.

Dario Penava bio je strijelac prvog pogotka za Brotnjo u sinoćnjoj utakmici, pogodak je također postigao povratnik u redove Brotnja Vedran Marić te novopridošli Zvonimir Vukoja.

Po dva pogotka za Slobodu postigli su Mehmed Ramić i Deni Imširović, a pogotke za Slobodu još su postigli Tarik Idriz, Jasmin Spahić i Benjamin Smajić.

MNK Brotnjo: M. Vučić, T. Vučić, Marić, Milićević, Penava, Barbarić, Ćorić, Bošnjak, Palac, Džida, Pehar, Vukoja, Dujmović, Kvesić. Trener: Kristijan Vučić.

FC Sloboda – Kompred: Čizmić, Hadžialjević, Ramić, Hodžić, Husejinović, Baščelić, Buljuašić, Idriz, Spahić, Zulić, Smajić, Tabaković, Imširović. Trener: Mirsad Ovčina.

Citluk.ba

Podijeli objavu