Naslovnica KULTURA HKUD „Brotnjo“ Čitluk nastupio na 22. Čepinskim suncokretima

HKUD „Brotnjo“ Čitluk nastupio na 22. Čepinskim suncokretima

Podijeli objavu

Proteklog vikenda 40 članova HKUD „Brotnjo“ Čitluk iz Čitluka putovali kod svojih prijatelja u Čepin na tradicionalnu manifestaciju 22. „Čepinski suncokreti“.

Podsjetimo da su HKUD „Brotnjo“ Čitluk i KUD „Ivan Kapistran Adamović“ Čepin iz Čepina još 2007. godine u sklopu obilježavanja tradicionalne turističko, kulturno – gospodarstvene manifestacije „Dani berbe grožđa – Brotnjo“ , potpisali Povelju o prijateljstvu ova dva društva.

Potpisivanjem Povelje o prijateljstvu prethodila su već ranijim poznanstvom sa članovima društvom iz Čepina i ono se održava i dalje . Kako su nam kazali stariji članovi HKUD „Brotnjo“ Čitluk , to prijateljstvo je prešlo gotovo u rodbinsku vezu između pojedinih članova ova dva društva.

Ovom prigodom rukovodstvo i članovi HKUD „Brotnjo“ Čitluk najsrdačnije zahvaljuju domaćinu i svim članovima KUD „I.K.Adamović“ Čepin na prekrasnom dočeku i zajedničkom druženju kako za vrijeme tako i nakon nastupa.

Isto tako rukovodstvo i članovi HKUD „Brotnjo“ Čitluk pozivaju sve zainteresirane da se učlane u jedno od sekcija Društva i tako zajedništvo druženja, putovanja i upoznavanja ljudi i krajeva.

Za više informacija obratiti se na broj: 063 869 261 Marinko Bukovac – priopćeno je.

Brotnjo.info

Podijeli objavu