Naslovnica DRUŠTVO U nedjelju rekreativna tura “Biciklom kroz vinograde i podrume Brotnja”

U nedjelju rekreativna tura “Biciklom kroz vinograde i podrume Brotnja”

Podijeli objavu

U nedjelju 17. rujna 2023. povodom 68. Dana berbe grožđa – Brotnjo 2023. biti će održana rekreativna biciklistička tura u organizaciji Općine Čitluk i Biciklističkog kluba Brotnjo pod nazivom “Biciklom kroz vinograde i podrume Brotnja”.

Polazak je iz kruga Vinarije Čitluk u 13 sati, a potom će biciklirati kroz vinograde u Potpolju do crkve svetog Jakova Međugorju gdje su iz BK Brotnjo pripremili prigodno iznenađenje za sve sudionike.

Potom će uslijediti bicikliranje do prve postaje u vinariji Sivrić.

Ruta se nastavlja do vinarije Hercegovina produkt u gospodarskoj zoni tijekom koje će biti prigoda za posjet Herceg Etno-selu Međugorje.

Sljedeća postaja je vinarija Dodig u sklopu Sport centra Circle Međugorje gdje sudionike očekuje okrjepa uz čorbanac i roštilj.

Po završetku druženja u Međugorju biciklisti će se pridružiti svečanom mimohodu svih sudionika ovogodišnjih Dana berbe grožđa koji počinje u 18 sati u Čitluku.

Kako navode iz Biciklističkog kluba Brotnjo, na rekreativnoj biciklističkoj turi očekuje se više od 100 biciklista, a sama ruta je duga oko 20 kilometara.

Radi se o uglavnom ravnom terenu bez većih uspona, sa asfaltnim i makadamskim dionicama u gotovo jednakom omjeru što ovu biciklijadu čini prigodnom za sve uzraste.

Brotnjo.info

Podijeli objavu