Naslovnica CRNA KRONIKA Poznati beogradski narkoman hrvatskoj policiji zaprijetio ponavljanjem Bleiburga

Poznati beogradski narkoman hrvatskoj policiji zaprijetio ponavljanjem Bleiburga

Podijeli objavu

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović zaustavljen je u subotu u 23,45 sati na graničnom prijelazu Bajakovo pri izlasku iz Hrvatske te je kažnjen sa tisuću eura i zabranom ulaska u zemlje Schengenskog prostora na godinu dana.

Splitska policija raspisala je za njim potragu zbog članka 5 i 17 Prekršajnog zakona jer je nakon privođenja na Prekršajni sud na svojim profilima pisao o “maltretiranju koje nigdje nije doživio kao u Splitu i povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti.”- piše
Slobodna Dalmacija.

Dogradonačenika Splita Bojana Ivoševića nazvao je “govance malo”, a na svojim profilima na društvenim mrežama, posebno Instagramu, je opet vrijeđao i omalovažavao policijske službenike koje su uredovali na plaži Kaštelet kada je nekontrolirano njegov njemački ovčar Mile skakao između kupača i kupao se s njim.

Kako je na Bajakovu kaznu platio na licu mjesta, Trifunović je nastavio put za Srbiju, ali je po prelasku granice odmah objavio novi post na Instagramu, gdje je na najniži i najgrublji način opelo po Hrvatskoj i njenim policajcima.

“Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po eura.

Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5,17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomer. Sad, vlaški brabonjci, slobodo raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpisu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad‘- napisao je.

Podijeli objavu