Naslovnica PROMO Kako dugotrajno riješiti problem plijesni i vlage na zidovima

Kako dugotrajno riješiti problem plijesni i vlage na zidovima

Podijeli objavu

Razne vrste plijesni koje se pojavljuju na zidovima ne samo da su neugodne oku – već mogu ozbiljno naštetiti i vašem zdravlju. No postoje načini kako zaustaviti plijesan na zidovima i održati svoj dom zdravim. Pročitajte korisne savjete kako očistiti plijesan – i spriječiti da se vrati!

Plijesan i gljivice na zidovima i drugim površinama mogu se pojaviti u velikom broju kućanstava, ali odabirom pravih proizvoda moguće je očistiti površine kako bi se plijesan i gljivice uništili, te spriječio njihov povratak otklanjajući glavni uzrok njihovog pojavljivanja.

Kako plijesan i gljivice djeluju nazdravlje ljudi ikvalitetu stanovanja?

Plijesni i gljivice lako rastu u vlažnom zatvorenom okruženju. Osobe koji vrijeme provode u takvim okruženjima mogu osjetiti posljedice na svom zdravlju,kao što su respiratorne tegobe, glavobolja i razne druge fizičke smetnje.

Treba napomenuti da plijesan stvara i razne procese na materijalima na kojima se pojavljuje tako dodatno podstiče razmnožavanje gljivica, grinja i bakterija,što dodatno komplicira potencijalne probleme sa zdravljem ljudi.

Jako bitna je i činjenica da plijesan i gljivice imaju veliki utjecaj na zdravlje djece. Djeca koja rastu u okruženju sa gljivicama i plijesni često mogu imati problema sa imunitetom, astmom, kašljem, sinusnom infekcijom, pa čak i puno težim respiratornim oboljenjima.

Plijesni i gljivica sa zidnih površina se moramo riješiti čim se pojave i svakako spriječiti njihov povratak.

Kako?

Duga-tehna ima sigurno i efikasno rješenje, i što je najvažnije ekološki prihvatljivo i zdravlju neškodljivo. Rješenje se sastoji od dva ključna koraka.

Prvi korak je otkloniti plijesni i gljivice sa površina koristeći Spray OFF!. On će, osim zida, uspješno očistiti i zabijeliti i vašu kupaonicu, posebno fuge i druge teško dostupne površine oko kade, tuša, umivaonika i sl.

Nakon uspješnogčišćenja i dezinfekcije zaraženih površina,Potrebno je spriječiti ponovu pojavu plijesni i gljivica.

Drugi korak je nanijeti toplinsko izolacijsku zidna boju: SUPERCONFORT je jedinstven proizvod koji sadrži i specijalne staklene 3M mikro kuglice punjene zrakom, koje poboljšavaju termalnu izolaciju podižući temperaturu zida, te sprječava pojavu kondenzacije koja se stvara uslijed razlike u temperaturi zraka i zida, a time i plijesni.
Osobito je pogodna za prostorije kao što su kuhinje, kupatila, podrumi, praonice, pekare, ali i za sve ostale prostorije sa problemom stvaranja kondenzacije i plijesni.
Ovo je bezopasan, dugotrajan i siguran način zaštite, na fizičkoj osnovi i kao takav je izuzetno prikladan za prostorije u kojima se svakodnevno boravi.

Životni prostor treba biti mjesto za ugodno i kvalitetno življenje, mikroorganizmi na zidovima ne smiju biti naši podstanari, već ih trebamo efikasno eliminirati, SprayOFF! i Superconfort su prijatelji našeg doma i zaštita od potencijalnih bolesti.Kombinacija ovih proizvoda će spriječiti nastanak kondenzacije i crnila na zidovima, te će vaš dom učiniti čistim, zdravim i sigurnim.

Za više informacija o proizvodima, kao i Vama najbližim prodajnim mjestima pozovite Duga-tehna tehničku podršku, na besplatni info telefon 0800 87 777.

 

 

Podijeli objavu