Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Doris rasprodala Arenu Zagreb 4 mjeseca prije koncerta – Hercegovački fanovi u...

  Doris rasprodala Arenu Zagreb 4 mjeseca prije koncerta – Hercegovački fanovi u panici požurili po ulaznice za koncert na Kantarevcu!

  Podijeli objavu

  Vijest da je Doris Dragović prije nekoliko dana u potpunosti rasprodala zagrebačku Arenu odjeknula je među fanovima glazbene dive u Hercegovini koji su u panici pohrlili čim prije kupiti ulaznice za njen veliki koncert u Mostaru 18.8., na Kantarevcu.

  Doris je zagrebački koncert rasprodala čak četiri mjeseca prije termina koncerta 25.11., a za njen mostarski spektakl ulaznice nestaju velikom brzinom. Potvrdili su nam to i iz agencije Inter Connect Mostar koja organizira predstojeći koncert na Kantarevcu i naglasili da možemo očekivati da će ulaznice za Kantarevac uskoro biti rasprodane. A to je zaista najbolji pokazatelj koliko publika u Hercegovini voli Doris i njezine bezvremenske hitove.

  „Malo mi za sriću triba“, „Željo moja“, „Neću propast ja“, „Zemlja i stina“, „Ti“, „Marija Magdalena“, „Jedini“…..čini se da listi hitova Doris Dragović koje svi volimo nema kraja, a predstojeći, do sada najveći koncert Doris Dragović u Bosni i Hercegovini nipošto ne treba propustiti!

  Ulaznice za koncertni spektakl Doris Dragović u Mostaru 18.8. u pretprodaji se mogu kupiti online u sustavu Entrio.ba, na info pultu Mepas Malla i odnedavno na blagajni Kosače.

  Podijeli objavu