Naslovnica DRUŠTVO Ovo su lokacije na kojima možete nabaviti ulaznice za Blatničke note dobrote

Ovo su lokacije na kojima možete nabaviti ulaznice za Blatničke note dobrote

Podijeli objavu

Prodaja ulaznica za deseti humanitarni spektakl „Blatničke note dobrote“ započela je na prodajnim mjestima na području općine Čitluk.

Članovi Organizacijskog odbora humanitarnog koncerta „Blatničke note dobrote“, nakon ranije uspješne suradnje, ponovno su odlučili kako će prodaju ulaznica na području općine Čitluk organizirati Udruga Susret.

Nakon održanih radnih sastanaka odlučeno je kako će Udruga Susret organizirati prodaju ulaznica na području općine Čitluk do 7. kolovoza, dana održavanja desetih Blatničkih nota dobrote, a svi zainteresirani ulaznice će, po cijeni od 10 KM, moći kupiti na četiri prodajna mjesta na području općine Čitluk. Na sami dan koncerta prodaju ulaznica vršit će organizatori koncerta.

Ulaznice za koncert u prodaji koju organizira Udruge “Susret” prodaju se na sljedećim mjestima:

Edukacijsko – rehabilitacijski centar “Sveti Josip Radnik” – svakim radnim danom od 08 do 15 sati;
Frizerski salon “Amanda” vl. Mirjana Šaravanja – svaki radni dan od 8 do 15 sati;
Župni ured Čitluk – svaki dan osim nedjelje od 09 do 16 sati te nedjeljom poslije svete mise;
Suvenirnica NO 1 – Međugorje, vl. Dragan Vasilj – Žigić – svakim radnim danom u radnom vremenu suvenirnice.

Podsjetimo, Organizacijski odbor humanitarnog koncerta Blatničke note dobrote i Udruga Susret prošle godine imali su jako uspješnu suradnju u organizaciji prodaje ulaznica, a sredstva prikupljena kroz ovaj oblik suradnje utrošena su u izgradnju i opremanje senzornog parka u dvorištu Edukacijsko-rehabilitacijskog centra „Sv. Josip Radnik“.

Ulaznice za 10. Blatničke note dobrote od ranije su dostupne za kupnju putem platforme za online-first prodaju ulaznica Entrio.ba.

Citluk.ba

 

Podijeli objavu