Naslovnica Najave Glazbeno – scenski spektakl Petra Graše ovog Božića na Pecari

Glazbeno – scenski spektakl Petra Graše ovog Božića na Pecari

Podijeli objavu

Sve prolazi ali ne i popularnost Petra Graše!

Nakon točno 4 godine u sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu, ponovno će nastupit jedan od najvećih estradnih umjetnika u Hrvatskoj, kantautor, pjevač, autor brojnih hitova koje je izveo sam ili ih je napisao za svoje kolege na sceni.

U ove četiri godine kako ga nije bilo u Širokom Brijegu, Petar je bogatiji za nekoliko novih mega hitova, među kojima je i nedavno premjerno izvedeni duet s Ninom Badrić, koji u vrlo kratkom priodu broji milionske preglede na Youtube-u.

Grašo neumorno puni dvorane diljem regije, iza njega su brojne arene, koncertne dvorane, najljepše ljetne pozornice, jedan je od rijetkih koji se može pohvaliti i nedavno održanim koncertom u Trstu u očaravajućem ambijentu ovog talijnaskog teatra. Može se pohvaliti i nagradom Cesarica Bestseller za izvođača s najvećim brojem prodanih ulaznica za koncerte.

Hercegovačka publika vjerojatno pamti 2017. kada su se Grašini koncerti u Mostaru, i to čak tri dana zaredom doslovnom rasprodali u nekoliko sati, a tadašnja publika je Grašino “osvajenje Mostara” nazvala Grašomanijom.
Organizatori istuču da i ove zime očekuju velik interes za Petrov koncert, posjetitelje iz cijele BiH, ali i one iz dijaspore koji u ovo vrijeme dolaze svojim kućama.

“Raduje me vratit se u mjesta lijepih uspomena i sijećanja…Obožavam svoju hercegovačku publiku, uzajamno se volimo i zajedno ćemo pripremit 2 sata pravog spektakla! Velike dvorane i produkcije, cijelu koncertnu atmosferu učine još euforičnijom! Pripremite se na ljubav, ples i neumorno pjevanje” poručio je Grašo!

Ulaznice za ovaj koncert danas su puštene u prodaju putem platforme Entrio.ba , a oni najbrži imat će mogućnost osigurat svoje mjesto po promotivnoj cijeni!

Podijeli objavu