Naslovnica DRUŠTVO Povodom svog rođendana Žera časti: Danas pogodnost za kupce ulaznica u Mepas...

Povodom svog rođendana Žera časti: Danas pogodnost za kupce ulaznica u Mepas Mall-u

Podijeli objavu

Bliži se koncert legendarne Crvene jabuke u amfiteatru Herceg eto sela u Međugorju. U četvrtak od 21 sat uživat ćemo u najvećim hitovima ovog benda uz koje su mnogi odrastali, zaljubljivali se.

Budući se koncert održava na dan rođendana frontmena benda- Dražena Žerića, organizatori su u suradnji sa izvođačem odlučili nagraditi kupce danas na prodajnom mjestu info pult u MepasMall-u.

„Dakle, prvih 50 kupaca koji danas kupe ulaznicu za tribine, drugu će za svoje društvo dobiti na poklon. Ova pogodnost se može iskoristiti isključivo danasna prodajnom mjestu info pult MepasMall-a u Mostaru. Ulaznice za tribine u novom, drugom kontingentu su po cijeni 25 KM“, poručili su organizatori.

U svojoj bogatoj karijeri Crvena jabuka, jedan od najboljih i najpopularnijih pop bendova, svirao je gotovo na svim kontinentima, a ove godine na samo Valentinovo zasvirao je po prvi put u zagrebačkoj Areni.

Interes publike je bio očekivano velik, a rasprodana Arena pokazala je da je publika imala veliku želju ovaj legendarni bend gledati i slušati na najvećoj hrvatskoj pozornici.

Ulaznice za koncert u Međugorju potražite na recepciji Herceg etno sela u Međugorju, Mjenjačnici i info pultu MepasMall-a u Mostaru, Caffe bar-u Bell Ami u Ljubuškom i online kupikartu

 

Podijeli objavu