Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Mate ljeto provodi na pozornici: Kruna će biti ‘Blatničke note dobrote’ 7....

  Mate ljeto provodi na pozornici: Kruna će biti ‘Blatničke note dobrote’ 7. kolovoza

  Podijeli objavu

  Mate Bulić održao je još jedan veličanastveni koncert, ovaj put za Dan grada Otoka. Školsko igralište Komletinci bilo je ispunjeno do posljednjeg mjesta, a s Matom je i staro i mlado dva i pol sata uglas pjevalo “Moja Hercegovina”, “Gori borovina”, “Igraj Mare”, “Domu mom”, “Lijepa li si” i ostale neprolazne hitove ovog legendarnog pjevača.

  “Mate Bulić ovdje u Komletincima ima puno obožavatelja i drago nam je da je uveličao proslavu Dana Otoka jer je to bio predivan događaj i mi mu se u ime grada i naših ljudi zahvaljujemo. Bila je to jedna lijepa i uistinu nezaboravna večer – kazao nam je gradonačelnik Otoka Josip Šarić.

  A kad je Mate u pitanju narodno veselje ne može izostati. Nakon ovoga ni on nije krio oduševljenje.

  “A što da vama kažem, ‘gorilo’ je i tako je na svakom mome koncertu. Zahvalan sam Bogu i predivnoj publici koji me svih ovih godina podržavaju. Krenuli smo i idemo dalje s nastupima diljem Hrvatske, BiH i dijaspore – kazao nam je Mate, koji je ovo ljeto izgleda odlučio provesti na pozornici. Kruna će biti njegov humanitarni koncert s prijateljima u rodnoj Blatnici “Blatničke note dobrote”, koje će se održati 7. kolovoza ispred crkve sv. Franje.

  Večernji List

  Podijeli objavu