Naslovnica SPORT Gornji Hamzići upisali treću pobjedu

Gornji Hamzići upisali treću pobjedu

Podijeli objavu

Malonogometna liga mjesnih zajednica općine Čitluk nastavljena je sinoć u Donjim Hamzićima. Treću pobjedu u ovogodišnjoj ligi, iz isto toliko nastupa, upisala je momčad Gornjih Hamzića, a nakon što je ispustila veliko vodstvo momčad Čitluk Grada/Sela oprostila se od ovogodišnjeg natjecanja.

Gornji Hamzići u pravoj utakmici večeri lako su nadigrali momčad Čerina 5:1 i nakon tri pobjede su u odličnoj poziciji za osvajanje prvog mjesta u skupini i izravnog plasmana u četvrtfinale.

U završnicu 20. MNL MZ općine Čitluk zasigurno neće momčad Čitluk Grad/Selo koja je sinoć ispustila tri pogotka prednosti te će s jednim osvojenim bodom zauzeti posljednje mjesto u skupini D. Čitluk Grad/Selo je u sinoćnjoj utakmici nakon prvog poluvremena imao tri pogotka prednosti, no Potpolje se u drugom poluvremenu vratilo u utakmicu i pogotkom Ante Ostojića u posljednjim trenucima utakmice došlo do vrijednog boda.

Inače, sinoć je trebao biti poznat kompletan poredak u skupini D, ali utakmice između Gradnića i Bijakovića te Međugorja i Dragićine nisu odigrane zbog tehničkih problema na električnim instalacijama rasvjete na sportsko-rekreacijskom centru u Donjim Hamzićima.

Odgođene utakmice odigrat će se sljedećeg tjedna uz ranije najavljeni natjecateljski program na Gradini u Donjem Malom Ograđeniku, a raspored odigravanja utakmica objavit ćemo naknadno.

Čerin – Gornji Hamzići 1:5 (0:2)
( Jozo Ivanković / Zdravko Prusina 2, Robert Prusina, Dario Korać, Mario Aralo).

Čitluk Grad/Selo – Potpolje 3:3 (3:0)
(Atonio Zelenika, Ivan Prskalo, Marko Grgić / Drago Milićević, Josip Bojčić, Ante Ostojić).

Skupina D
1. Međugorje 2 200 10:5 +5 6
2. Dagićina 2 101 4:3 +1 4
3. Potpolje 3 021 6:9 -3 2
4. Čitluk G/S 3 012 5:8 – 3 1

 

Citluk.ba

 

Podijeli objavu